Career

Sales Executive Consumer - Oost- en West Vlaanderen

Voor onze afdeling Sales Consumer zijn wij op zoek naar een resultaatgedreven:


Sales Executive
(OOST – WEST VLAANDEREN)

Uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden 


Functie

Binnen de regio Oost en West Vlaanderen bieden wij u een aantrekkelijke sales functie in een zeer succesvolle werkomgeving, waarbij u de kans krijgt om een belangrijke bijdrage te leveren aan het resultaat. U bezoekt bestaande en potentiële klanten in het DIY kanaal. Dit betreft zowel zelfstandigen als filialen van ketens. U adviseert hen over omvang, assortimentsinvulling, inrichting van de schapruimtes en zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van onze A-merken. Naast verkoop en merchandising zorgt u voor de implementatie van de afspraken die met de verschillende landelijke organisaties op hoofdkantoor zijn gemaakt. U overtuigt de klanten over speciale promoties en stimuleert de verkoop van onze merken. Nieuwe opportuniteiten in de markt worden door u meteen opgemerkt en opgepakt. U rapporteert aan de Sales Manager Belux.

 

Profiel

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een dynamische kandidaat met de volgende kenmerken:

 

  • Middelbare economische of technische opleiding
  • Gedegen Sales ervaring binnen de DIY markt
  • Tweetalig Nederlands en Frans en communicatief zeer sterk
  • Woonachtig in de regio
  • Ondernemend, creatief en resultaatgericht
  • Doorzettingsvermogen
  • Klantgericht
  • U bent een “hunter “en beschikt over een” hands on” mentaliteit
  • Uw proactieve en initiatiefrijke houding past uitstekend bij ons dynamisch organisatiebeleid
  • Zelfstandigheid en flexibiliteit getuigen van uw betrokkenheid bij uw klant

 

Wij bieden

Een gevarieerde en boeiende commerciële functie. Naast een aantrekkelijk salarispakket, voorzien wij ook een representatieve wagen en extra-legale voordelen.

 

Wilt u bijdragen aan het succes van de Bolton Adhesives brands in België?

Dan ontvangen wij graag uw CV en motiviatiebrief per email op nvaneven@boltonadhesives.com
Voor vragen over de functie kunt u contact opnemen met Nadine van Even, Sales Manager Belux op telefoonnummer: +32 470250897.

 

De Organisatie

Bolton Adhesives is onderdeel van de Bolton Group. De Bolton Group levert kwaliteitsproducten op een vijftal consumentenmarkten, te weten op het gebied van voeding, persoonlijke verzorgings- en gezondheidsproducten, huishoudelijke en schoonmaakmiddelen, cosmetica en lijmen.

Bolton Adhesives vertegenwoordigt de lijmdivisie van de Bolton Group en voert vijf prominente merken: Bison, UHU, Griffon, Bostik en Air Max. Voor het lijmen of kitten van papier en karton, leer, stof en hout of het verbinden van metaal en plastic; de producten van Bolton Adhesives bieden de beste oplossing. Thuis, op kantoor, op school, bij het klussen of tijdens professionele werkzaamheden. Het bedrijf richt zich zowel op het supermarkt- en kantoorboekhandelkanaal, als op de doe-het-zelf markt en de professionele markt. Bij Bolton Adhesives werken ca. 700 medewerkers.  Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam.

 

Bison International uses cookies.

Close
Click here for more information.